پردیس فاطمه الزهرا (س) تبریز (خواهران)

جشنواره آشپزی و غذای سالم در پردیس فاطمه الزهرا(س) برگزار شد.

به همت امور دانشجویی و همزمان با 24 مهر ماه به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم به صورت نمادین با شرکت دانشجو معلمان پردیس فاطمه الزهرا(س) برگزار شد.

این جشنواره با هدف ارتقای سطح آگاهی به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی، کار گروهی و ایجاد رقابتی سالم انجام گرفته است.

این جشنواره با شرکت 10 گروه  3 نفره به رقابت پرداختند که بعد از داوری از گروه های برتر تجلیل به عمل آمد.