جشنواره شمعدانی و آشپزی به مناسبت هفته خوابگاهها در پردیس فاطمه الزهرا(س) برگزار شد.
در واپسین روزهای اردیبهشت ماه نشاط و سرزندگی دانشجویان با شادابی و طراوت طبیعت گره خورد وبا همت امور دانشجویی بیش از 100 دانشجومعلم پردیس گردهم آمدند تا توانمندی خود را در پخت غذاهای سنتی و کاشت شمعدانی با ساده ترین امکانات به نمایش بگذارند.
این جشنواره روز یکشنبه 31 اردیبهشت در سالن همکف ساختمان شهید بهشتی با حضور دکتر باقری سرپرست محترم پردیس ، اساتید داور و جمعی ازهمکاران و دانشجویان برگزار شد که نشاط ویژه ای بین دانشجویان ایجاد نمود و آنها از دیدن اساتید محبوب خود به وجد آمده به توصیف دستپخت خود می پرداختند.
ارزش مواد غذایی – رعایت اصول بهداشتی – خلاقیت – طعم و تزئین غذا و نظم از جمله معیارهای سنجش غذاهای برتر بود . تعامل و همکاری و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و سالم از مزایای برگزاری این جشنواره در بخش پخت و پز عنوان شد.
جشنواره شمعدانی هم در حاشیه این جشنواره برگزار گردید که این جشنواره برای اولین بار در پردیس برگزار شده بود.
این جشنواره ها جهت افزایش روحیه نشاط – امید و پویایی در بین دانشجومعلمان و در هفته خوابگاههای دانشجویی برگزار گردید.
اسامی برندگان در جشنواره شمعدانی:
|
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
رتبه |
|
1 |
ظریفه امان زاده و معصومه فلاحی |
اول |
|
2 |
شهلا جوادی |
دوم |
|
3 |
هانیه تندرو |
سوم |
اسامی برندگان در جشنواره پخت وپز:
|
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
رتبه |
|
1 |
معصومه حسن خانی در قسمت آش |
اول |
|
2 |
اسما حامدی و سپیده سیفی در قسمت غذا |
اول |
|
3 |
ثمینه فیروزی در قسمت نان |
اول |
|
4 |
فاطمه جهانی در قسمت خاگینه |
اول |
|
5 |
مهسا نایب زاده در قسمت حلوا |
اول |
و در قسمت عکاسی هم سایه عبدالله نژاد از برندگان این جشنواره دانشجویی بودند.
در خاتمه برنامه به نفرات برترشرکت کنندگان در جشنواره جوایز نفیسی تعلق گرفت.