پردیس فاطمه الزهرا (س) تبریز (خواهران)

جشنواره شمعدانی و آشپزی به مناسبت هفته خوابگاهها در پردیس فاطمه الزهرا(س) برگزار شد.

در واپسین روزهای اردیبهشت ماه نشاط و سرزندگی دانشجویان با شادابی و طراوت طبیعت گره خورد وبا همت امور دانشجویی بیش از 100 دانشجومعلم پردیس  گردهم آمدند تا توانمندی خود را در پخت غذاهای سنتی و کاشت شمعدانی  با ساده ترین امکانات به نمایش بگذارند.

  این جشنواره روز یکشنبه 31 اردیبهشت در سالن همکف ساختمان شهید بهشتی با حضور دکتر باقری سرپرست محترم پردیس ، اساتید داور و جمعی ازهمکاران و دانشجویان  برگزار شد که نشاط ویژه ای بین دانشجویان ایجاد نمود و آنها از دیدن اساتید محبوب خود به وجد آمده به توصیف دستپخت خود می پرداختند.

  ارزش مواد غذایی – رعایت اصول بهداشتی – خلاقیت – طعم و تزئین غذا و نظم از جمله معیارهای سنجش غذاهای برتر بود . تعامل و همکاری و ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و سالم از مزایای برگزاری این جشنواره در بخش پخت و پز عنوان شد.

 جشنواره شمعدانی هم در حاشیه این جشنواره برگزار گردید که این جشنواره برای اولین بار در پردیس برگزار شده بود.

این جشنواره ها جهت افزایش روحیه نشاط – امید و پویایی در بین دانشجومعلمان و در هفته خوابگاههای دانشجویی برگزار گردید.

اسامی برندگان در جشنواره شمعدانی:

ردیف

نام و نام خانوادگی

رتبه

1

ظریفه امان زاده و معصومه فلاحی

 اول

2

شهلا جوادی

دوم

3

هانیه تندرو

سوم

 

اسامی برندگان در جشنواره پخت وپز:

ردیف

نام و نام خانوادگی

رتبه

1

معصومه حسن خانی در قسمت آش

 اول

2

اسما حامدی و سپیده سیفی در قسمت غذا

اول

3

ثمینه فیروزی در قسمت نان

اول

4

فاطمه جهانی در قسمت خاگینه

اول

5

مهسا نایب زاده در قسمت حلوا

اول

 

 و در قسمت عکاسی هم سایه عبدالله نژاد از برندگان این جشنواره دانشجویی بودند.

در خاتمه برنامه به نفرات برترشرکت کنندگان در جشنواره جوایز نفیسی تعلق گرفت.