پردیس فاطمه الزهرا (س) تبریز (خواهران)

جشنواره آشپزی در پردیس فاطمه الزهرا(س) به مناسبت هفته سراهای دانشجویی

به گزارش روابط عمومی، جشنواره آشپزی با اولویت غذای سالم و کم هزینه به مناسبت هفته سراهای دانشجویی در پردیس فاطمه الزهرا برگزار شد.
غذاهای تهیه شده با اولویت غذای سالم مواد اولیه توسط خود دانشجویان تهیه و از ساعت 9 صبح روز یکشنبه14 اردیبهشت 1404 تا ساعت 12/30 پخت غذاها در آشپزخانه سرای بهشتی انجام شد.
شهرهای شرکت کننده؛ تبریز.اسکو.کرج.بناب.هریس.گوگان قزوین. ارومیه. ملکان. میانه. ورزقان.
غذاهای طبخ شده شامل دیماج. دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای. حلوای زنجبیلی.فرنی. ماست دوغ خیار.کشک بادمجان. نان تزیین شده به شکل گل. آش دوغ.کوکوی مرغ. شله زرد. استیک مرغ با پوره سیب زمینی. خاگینه. پاستا. لوبیا پلو. سالاد شیرازی  که نهایتا با داوری سرآشپز آقای شامی زاده و خانم دکتر طالب زاده.خانم دکتر پور طالب. خانم صادق زاده. خانم میرزاپور و خانم آقامحمدی  داوری غذاها انجام شد.