به همت واحد دانشجویی برگزار شد:
جشنواره غذای سالم به مناسب روز جهانی غذا
به گزارش روابط عمومی پردیس و به همت امور دانشجویی وبه مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با شرکت دانشجو معلمان پردیس فاطمه الزهرا(س) در تاریخ 98/08/11 در سرای دانشجویی شهید بهشتی پردیس برگزار شد.
این جشنواره با هدف ارتقای سطح آگاهی به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی، تقویت هنر آشپزی، کار گروهی و ایجاد رقابتی سالم انجام گرفته است.
این جشنواره با شرکت10 گروه به رقابت پرداختند که بعد از داوری از گروه های برتر تجلیل به عمل آمد.
اسامی برندگان جشنواره:
نفر اول: خانم ها الهام نبوی راد و فاطمه خداوردی (آبگوشت)
نفر دوم: خانم زهرا ربانی ( کوفته تبریزی)
نفر سوم: خدیجه فرج زاده ( خاگینه)
از بقیه گروه های شرکت کننده نیز تجلیل شد.